Nou portal web de les Guies de Conversa Universitaria

  15/01/2007
CMS:  Mynerva
Dissenyat per:  Elisenda Que Quer

Us presentem el nou portal de les Guies de conversa universitària , guies de diverses llengües adreçades tant als estudiants estrangers que vinguin a Catalunya com als catalans que vagin a estudiar a l’estranger.

L’aplicació informàtica que hem desenvolupat d’aquestes guies permet escollir una llengua de treball (la de la interfície) i triar, entre 20 llengües, fins a 4 llengües de consulta.

El sistema incorpora un cercador, permet descarregar de cop els arxius de so d’un capítol i prepara una versió per imprimir. Els continguts han estat elaborats pels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona, que han rebut el suport del Comissionat per a Universitats i Recerca del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Els Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona posen a l’abast dels estudiants Les Guies de conversa universitària , una eina excel·lent per donar-los seguretat en les diferents situacions de comunicació. S’hi poden trobar recursos diversos, com ara les expressions d’ús més freqüent o aquelles necessàries en les situacions de la vida quotidiana; recursos pràctics a l’hora de trobar allotjament, per exemple, o de sol·licitar tràmits en serveis públics o privats, entre d’altres. Aquella ajuda que els pot fer gaudir de cada instant d’una estada a l’estranger perquè aquesta representi una experiència única.

Guies de Conversa Universitaria