Qui som

Ample 24, Societat Cooperativa Catalana Limitada, va crear-se la primavera de 1994. Sempre ha estat dedicada al camp de la comunicació i amb l'evolució de les tecnologies de la informació ha anat evolucionant la seva activitat principal cap a l'àmbit d'Internet. El sentiment cooperatiu fa que Ample 24 no sigui una empresa convencional. Tots els membres d'Ample 24 participem activament en moviments socials.

Som una empresa de l'economia social, la nostra forma de treballar és d'igual a igual, som una empresa totalment horitzontal on prenem les decisions consensuant-les. La nostra aposta d'empresa es basa en responsabilitzar-nos de voler vendre la nostra força de treball i decidim tenir la llibertat de fer-ho a la nostra manera.

Som una cooperativa de persones i prenem les decisions com a persones. Tenim clar que estem dins d'una comunitat i que tenim responsabilitat envers aquesta, els aspectes de la cooperativa són escollits tenint en compte criteris de responsabilitat social, comportament ètic, proximitat, ecologia, sentiments i d'altres que creiem oportuns. Busquem relacions econòmiques cooperatives basades en el benefici col·lectiu.

El nostre capital som nosaltres mateixos, la formació permanent dels socis treballadors com a eina necessària per a la pràctica professional i la projecció davant nous reptes.

La cooperativa està establerta a Arenys de Mar, El Maresme. Aquest fet no és anecdòtic. Tots els qui hi treballem som veïns d'Arenys de Mar, d'Arenys de Munt o Mataró i justament hem escollit aquesta opció de treballar conjuntament per evitar veure'ns obligats a desplaçar-nos cada dia a Barcelona. D'aquesta manera podem gaudir de la qualitat de vida i la serenor que ens dóna aquesta vall sorrenca que neix darrera del Montalt, entre El Montnegre i el Corredor.

Som l'Àngel, l'Esther, en Pitu i la Mercè, ens agrada treballar en equip juntament amb altres col·laboradors. L'Àngel i en Pitu són els experts en el desenvolupament de tecnologia web i l'Esther i la Mercè en la producció i gestió administrativa dels projectes.