Què fem

Desenvolupament de projectes online (web, iOs, android)

En els projectes que fem volem trobar solucions ajustades a les necessitats de cada cas. Ens agrada que la tecnologia serveixi per crear eines útils i senzilles.

Desenvolupament web

 • Administració local. Ample24 hem desenvolupat un gestor de continguts propi, Mynerva, dissenyat totalment en programari lliure i pensat per resoldre totes les necessitats específiques en quant a comunicació dels ajuntaments. Notícies, agenda, portal d'entitats, minisites, fitxes, formularis, seu electrònica, tauler d'anuncis, butlletins, streaming, ...

  Mynerva està pensat perquè qualsevol persona pugui administrar i gestionar tot el web municipal. Tot això pensant en la usabilitat i la optimització de càrrega per proporcionar una bona experiència d'usuari.

 • Webs corporatius. Us acostem la nostra creativitat i la nostra experiència tecnològica per crear webs personalitzats, usables, de navegació simple i fàcilment indexables. A partir de gestors de continguts lliures (Drupal i WordPress) desenvolupem el vostre web perquè puguis actualitzar-lo àgilment, amb un disseny personalitzat i atractiu.

  Tots els nostres dissenys són accessibles i adaptatables a qualsevol dispositiu mòbil.

 • Webs presencials. Si el què es vol, simplement, és presentar el negoci o entitat a internet, ens ocupem de dissenyar-te un web presencial bàsic a un cost reduït. Estaràs present a la xarxa d'una manera ràpida i senzilla.

 • Botigues en línia. Creem botigues en línia on els usuaris hi puguin comprar fàcilment, amb dissenys atractius i funcionals. Si el que necessites és vendre per Internet els teus productes crearem la plataforma segura i adequada a les teves necessitats, com sempre amb programari lliure, amb un disseny atractiu, funcional, accessible i adaptable.

 • Butlletins electrònics. T'ajudem a dissenyar i crear els butlletins. Triarem plegats quina és la plataforma que millor s'adapta a les teves necessitats i posarem en marxa l'enviament per correu electrònic de la teva informació.


Desenvolupament mòbil

Som desenvolupadors d'aplicacions per iOS i Android. T'ajudem a dissenyar i fer la realitat la teva aplicació per iPhone, iPad i dispositius android.

 • Aplicacions culturals: aplicacions per ajuntaments, per museus, amb geolocalització, missatges push...

 • Edició digital: portem als dispositius els teus llibres o revistes.

 • Branded apps: dissenyem i desenvolupem la teva aplicació per promoure la teva i facilitar la comunicació entre entitats i seguidors.


Hostatjament

Oferim serveis personalitzats d'allotjament web, gestió de dominis i correu electrònic.

Allotjament web dissenyat per donar un bon rendiment a qualsevol projecte web (Linux+Apache+MySQL+php) assegurant una bona velocitat de transferència.

Serveis de correu electrònic sense limit de capacitat i assegurant una configuració òptima per prevenir virus i spam.


Manteniment i actualització web

Actualitzem els continguts de la seva pàgina web. Redissenyem la imatge corporativa.

Fem programació a mida. Adaptem la seva web per a smartphones.

Manteniment i creació de les seves xarxes socials.

Reestructurem la seva web adaptant-la a les noves necessitats o li fem una totalment personalitzada.


Streaming

Disposem d'un servidor d'streaming que ens permet oferir als nostres clients un servei d'streaming professional d'audio.

Radio online, esdeveniments privats, conferències, ...