News

Adeu als pop-ups de consentiment de les cookies

A partir del proper 25 de maig de 2018 entrarà en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que substituirà l'actual normativa vigent.

Una de les modificacions importants és que seran eliminats els molestos avisos de cookies de cada lloc web i que seran substituïts per un avís general del navegador sol·licitant a l'usuari si autoritza automàticament a acceptar-les o no. Una bona notícia per als usuaris.

El projecte de L'APP de LA VINYA DELS ARTISTES publicat a IDIGITAL com a CAS D'ÈXIT

IDIGITAL  (que és l'estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu generar un pol d'innovació digital al nostre país) ha reconegut el projecte de l'App de la Vinya dels artistes com a projecte interessant i l'ha publicat com un Cas d'èxit:

http://www.idigital.cat/web/i-digital/coneixement/experiencies/detall/-/...

La Mynerva ja té versió responsive (adaptativa)

Aquesta setmana hem estrenat el web de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, desenvolupat amb el nostres CMS Mynerva i amb versió responsive.

Ja fa temps que els nostres desenvolupaments amb CMS Drupal els fem amb disseny responsive, però  ens faltava adaptar-lo a la Mynerva. Al ser un gestor de continguts desenvolupat íntegrament per nosaltres i amb moltes funcionalitats, no ha estat una feina senzilla, però ens n'hem sortit amb un resultat excel·lent.

Ara els internautes que visitin el web amb un dispositiu mòbil hi podran navegar de forma senzilla i intuïtiva.

Desenvolupament mòbil

Els dispositius mòbils constitueixen la principal porta d'accés a la xarxa

Segons l'última enquesta del INE sobre l'ús de les TIC a l'Estat Espanyol es confirma que smartphones i tauletes ocupen la primera posició  en nombre de connexions a la resta de dispositius.